Het gezicht achter
Een hand extra

Er staat, werkt, leeft en geniet maar één gezicht achter Een hand extra. Lees meer over Lisanne.

Hoi, ik ben Lisanne!

Ik ben afgestudeerd als interieur vormgever, maar tijdens een baan als thuishulp bij een zorgaanbieder in de regio ontdekte ik het plezier in het helpen van anderen. Zodoende heb ik ervoor gekozen voor mijzelf te beginnen om mensen zoals u beter te kunnen helpen. Nu heb ik de vrijheid om naast in huis schoon te maken, ook de ramen te kunnen doen, de boodschappen en ook een wandeling met u maken.

Doordat ik bij bij veel ouderen over de vloer kwam ontdekte ik al snel de problemen waar ik hen mee kon helpen. Helaas werd ik beperkt in mijn doen, maar nu heb ik de vrijheid om verder te kijken dan alleen het huishouden. Het grootste plezier in dit werk zit ‘m in het persoonlijke contact en de waardering die vaak direct zichtbaar is. De glimlach die je ziet als de deur wordt open gedaan en ze iemand zien die om hen geeft en klaar staat. Dat is waar ik het voor doe.

Naast dit prachtige werk geniet ik van het leven, doe ik aan (natuur- en persoons-) fotografie en ben ik gek op dieren.